Gewoon.. de juiste aankoop

De belangrijkste aankoop van uw leven

En dat beseffen wij ons maar al te goed! De aankoop van een woning, zeker als het gaat om uw eerste huis, is een spannende aangelegenheid. U dient met veel zaken rekening te houden: is de vraagprijs wel correct? Hoe is de bouwkundige staat van de woning? Zijn er juridische belemmeringen? Hoe staat de buurt bekend?

JAN Taxaties en Advies neemt al deze zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de beleving en uw gevoel bij het huis.


Onze werkwijze

Nadat u uw droomhuis gevonden heeft gaan wij met u mee tijdens de tweede bezichtiging, zodat u zich tijdens de eerste bezichtiging geheel kunt concentreren op het gevoel dat u heeft bij het huis. Maar indien noodzakelijk gaan we de eerste keer al mee, zodat u snel kunt schakelen bij het uitbrengen van een bod. 

Direct na de bezichtiging volgt een nabespreking, waarvoor we ruim de tijd nemen. De bekeken woning wordt uitgebreid geëvalueerd en vergeleken met referentieobjecten. Op basis daarvan wordt besloten om eventueel een bod uit te brengen.

Ook wordt de bouwtechnische staat van het huis beoordeeld en indien nodig brengen we u in contact met een ervaren bouwtechnisch keurder.

Dankzij jarenlange contacten met betrouwbare en professionele hypotheekadviseurs zorgen we er tevens voor dat u op dit gebied het juiste advies ontvangt.

Na aankoop van de woning beoordelen en ondertekenen we de koopovereenkomst met u. Deze wordt vervolgens overgedragen aan een betrouwbare en betaalbare notaris.

Op de grote dag van de overdracht inspecteren we de woning nogmaals met u en desgewenst begeleiden we u bij de afspraak bij de notaris.


Advies in uw belang

Met bijna 20 jaar ervaring weten wij wat ¨echt werken voor de klant¨ betekent. Altijd wordt in uw belang gehandeld en u treft in ons een doortastende onderhandelaar, zodat u een woning aankoopt tegen de best mogelijke condities. 


Interesse

U wilt uw aankoop laten begeleiden door JAN? Neem dan contact op via 06 8232 5127, of stuur een mail aan [email protected].